КОМПАНИЯ КОРЕКТ КОНСУЛТИНГ ГРУП ВЗЕ УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРАТА БАЛКАНСКА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС

На 07 юни 2018 г. в хотел Хилтън се проведе втората Балканска конференция на МСП, под наслов „Успех = Иновации + Пазари + Финанси + Дигитализация”.

Събитието бе организирано от сдружение „Обединени бизнес клубове“-ОБК, със специалната подкрепата на Българската агенция за инвестиции и Агенцията за насърчаване на малкия и среден бизнес при Министерство на Икономиката.

В конференцията се включиха над 100 представители на МСП от Румъния, Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Албания, Косово, Черна гора, както и от Италия, Австрия и Украйна, и  над 300 представители на МСП от България. В зависимост от своя интерес, компаниите имаха възможност да проведат b2b мачмейкинг срещи в различни сектори – земеделие, хранително-вкусова промишленост, туризъм, транспорт, текстилна промишленост, информационни технологии, машиностроене, химическа промишленост и други.

Сред основните теми на събитието бяха европейската политика за развитието на малкия и средния бизнес на Балканите, дигитализацията на МСП, киберсигурността, както и изключително актуалната за бизнеса Европейска директива за защита на личните данни- GDPR.

В края на събитието Ръководството на Обединени Бизнес Клубове-България връчи награди за подкрепа на малкия и средния бизнес в дванадесет категории, част от които бяха „Държавни институции в подкрепа на малкия и средния бизнес“,  „ Местни власти (общини) в подкрепа на малкия и средния бизнес“, „ Медии в подкрепа на малкия и средния бизнес“ и „Женско предприемачество“. Сред призьорите бяха Министерството на икономиката, Министерството на Туризма, Обединена Българска Банка, Агро ТВ и др.

Сред официалните гости на събитието бяха представители на българските власти, Европейския парламент, Европейската комисия, посланици, представители на местни и европейски бизнес организации и търговски камари.

http://event.ubclubs.eu/galeria

Please follow and like us: