ДВА ПРОЕКТА НА КОРЕКТ КОНСУЛТИНГ ГРУП С ОТЛИЧИЯ НА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС

Две отличия грабнаха проекти на консултантската компания Корект консултинг груп ООД на националната среща „Информационен мост между държавата и бизнеса“, отганизирама от списание „БИЗНЕС КЛУБ”. Събитието се състоя на 15 февруари 2016 във Воения клуб, където организаторите събраха над 400 гости – представители на малкия и средния бизнес, депутати в българския парламент, евродепутати, членове на правителството, оглавяващи изпълнителни агенции и кметове на различни общини.

Поздравителни адреси бяха получени от вицепремиерите Томислав Дончев и Меглена Кунева. Специални поздравления поднесоха председателят на Обединени бизнес клубове Веселин Халачев, Цветан Симеонов – председател на Българската Търговско – Промишлена Палата, Роберто Маскали – изпълнител директор на Конфиндустрия България, Любен Станев Лалев – председател на Асоциация “Качество на живот” както и създателката на елитния клуб на предприемачи „Мастерс Бизнес клуб” Росица Сандулова.

На националната среща бяха раздадени специални награди и грамоти на отличени фирми и общини, във връзка с изпълнение от тях проекти по различни европейски и национални програми.

Двама от нашите клиенти- фирма Био Енерджи Груп ООД и Институтът за системно инженерство и роботика при БАН спечелиха призовете в категориите „Развитие на българското производство“ и „Опит и експертиза“.

БИО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД – НАГРАДАТА ПОЛУЧИ МИЛЕНА ИВАНОВА, СЪСОБСТВЕНИК НА КОМПАНИЯТА И УПРАВИТЕЛЯТ НА ФИРМАТА ВЕНЦИСЛАВ ГОЦЕВ. НАГРАДАТА ВРЪЧИ СТАМЕН ЯНЕВ, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ.

НАГРАДАТА Е ЗА „РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО“ ПО ЕВРОПРОЕКТ ЗА “ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕХ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕЛЕТИ ОТ ДЪРВЕСНА БИОМАСА, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИНВЕСТИЦИЯТА С. МИРКОВО. В РАМКИТЕ НА ПРОЕКТА Е ИЗГРАДЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ ОТ ДЪРВЕСНА БИОМАСА С КАПАЦИТЕТ 1000 КИЛОГРАМА НА ЧАС. ПРЕДПРИЯТИЕТО БИО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД РАБОТИ УСПЕШНО И РЕАЛИЗИРА СВОЯТА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР.

НАГРАДА ЗА „ОПИТ И ЕКСПЕРТИЗА“ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕКСПЕРТИ И УЧЕНИ ПОЛУЧИ ИНСТИТУТ ПО СИСТЕМНО ИНЖЕНЕРСТВО И РОБОТИКА ПРИ БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ (ИСИР-БАН) АКАДЕМИК ЧАВДАР РУМЕНИН, ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА И РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ОТ НАЙ-МЛАДИЯ ДЕПУТАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА АНДРЕЙ НОВАКОВ.

НАГРАДАТА Е ПО ПРОЕКТ “НОРВЕЖКИЯТ ОПИТ ЗА УСТОЙЧИВА ЕНЕРГЕТИКА И ОКОЛНА СРЕДА В БЪЛГАРИЯ-ПОВИШАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ КАПАЦИТЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ И МЕСТНИ ВЛАСТИ”, ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ”, КОЯТО Е ЧАСТ ОТ НОРВЕЖКИЯ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ. ПРОЕКТЪТ Е КЛАСИРАН НА ПЪРВО МЯСТО СРЕД ОДОБРЕНИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА ПРОЕКТИ.1 2 3 4

 

Please follow and like us: